Datanest Seafile
Sincronizare de fișiere multiplatformă

Prin produsul Datanest Seafile vă punem la dispoziție un utilitar excelent pentru salvarea documentelor de pe calculatorul local în cloud. Utilizatorii pot sincroniza cu cloud-ul Datanest fiecare folder de pe calculator. Fișierele care nu sunt sincronizate pot fi accesate prin funcția „cloud file browser”. Datanest Seafile are performanțe excelente în sincronizarea fișiereleor. Zeci de mii de fișiere mici pot fi sincronizate întru-un timp foarte scurt.

Datanest VPS
Soluții presonalizate de VPS

Datanest vă poate oferi și servicii de Virtual Private Server sau Bare Metal Server personalizate. În cazul în care aveți nevoie de servere virtuale sau fizice vă putem oferi acest serviciu personalizat după nevoiile dvs. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.

Datanest Backup
Datanest Backup

Prin produsul Datanest Backup vă punem la dispoziție diferite soluții de salvare a datelor la distanță. În cazul în care dețineți multe data și doriți să aveți și o copie de siguranță la distanță, vă putem oferi spațiu de stocare pentru acesta.

Datanest WindowsVM
Servere virtuale Windows 10

Vă putem oferi sisteme virtualizate Windows 10, care sunt accesibile de la distanță. Oricând de oriunde puteți avea acces la aceste sisteme virtuale performante, la care vă putem oferi backup zilnic. Cu tehnologiile oferite de noi datele stocate în aceste sisteme sunt în siguranță maximă, nu există nici un fel de virus care vă poate distruge datele!